1. bakken-braden
  2. GreenPan Brussels Keramische koekenpan 20 cm

GreenPan Brussels Keramische koekenpan 20 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze GreenPan Brussels Keramische koekenpan 20 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties GreenPan Brussels Keramische koekenpan 20 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

0,5 kg

Omschrijving van de GreenPan Brussels Keramische koekenpan 20 cm

De GreenPan Brussels Keramische koekenpan van 20 cm is een handige pan voor kleine huishoudens. Deze compacte pan is perfect voor het bereiden van gezonde maaltijden, omdat je dankzij de antiaanbaklaag weinig boter of olie nodig hebt. De pan is gemaakt van lichtgewicht aluminium en heeft een duurzame keramische coating op de bodem, die vrij is van schadelijke PFAS-stoffen. Deze veelzijdige pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kan ook veilig in de oven gebruikt worden. Houd er echter rekening mee dat het RVS-handvat warm kan worden tijdens het koken. Na het koken hoef je je geen zorgen te maken over de afwas, want deze pan is vaatwasmachinebestendig. Met de GreenPan Brussels Keramische koekenpan ben je verzekerd van gezonde en gemakkelijke kookervaringen. Voeg deze pan toe aan je keukenarsenaal en geniet van de vele voordelen die het biedt.

Pluspunten
  • De GreenPan is geproduceerd met aandacht voor duurzaamheid, waardoor het vrij is van PFAS. De bakpan kan gebruikt worden op alle warmtebronnen, inclusief inductie en in de oven tot 280 graden Celsius. Een aluminium pan is lichtgewicht en daardoor gemakkelijk te verplaatsen.

Minpunten
  • Deze pan heeft een lagere bouwkwaliteit waardoor hij sneller slijt en minder stevig is dan een pan uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de GreenPan Brussels Keramische koekenpan 20 cm

De GreenPan Brussels Keramische koekenpan 20 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de GreenPan Brussels Keramische koekenpan 20 cm is gemaakt van Aluminium.

De GreenPan Brussels Keramische koekenpan 20 cm weegt 0,5 kg. 

De GreenPan Brussels Keramische koekenpan 20 cm is een Losse pan.

De GreenPan Brussels Keramische koekenpan 20 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.