1. bakken-braden
  2. Tefal Resource Koekenpan 28 cm

Tefal Resource Koekenpan 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Tefal Resource Koekenpan 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Tefal Resource Koekenpan 28 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

2,5 kg

Omschrijving van de Tefal Resource Koekenpan 28 cm

Met de Tefal Resource Koekenpan 28 cm haal je niet alleen een kwalitatieve pan in huis, maar ook een pan die goed is voor het milieu. Deze pan is namelijk gemaakt van 100% gerecycled aluminium, waardoor je een steentje bijdraagt aan een duurzamere wereld. Deze koekenpan is perfect voor het bereiden van heerlijke maaltijden voor vier personen. Of je nu vlees, vis of aardappeltjes wilt bakken, deze pan zorgt voor een gelijkmatige en perfecte warmteverdeling. Dankzij de krasbestendige titanium coating blijft de pan langer mooi en kun je zelfs een metalen keukenhulp gebruiken zonder de pan te beschadigen. Een handige functie van deze pan is de Thermo-Signal op de bodem. Deze kleurt effen rood wanneer de pan de juiste baktemperatuur heeft bereikt, zodat je precies weet wanneer je het eten kunt toevoegen. Daarnaast heeft de pan een handige schenkrand, waardoor je vocht gemakkelijk kunt afgieten. Of je nu een gasfornuis, inductiekookplaat of oven gebruikt, deze pan is geschikt voor alle warmtebronnen en kan zelfs in de oven worden gebruikt tot een temperatuur van 175 °C. Kortom, met de Tefal Resource Koekenpan 28 cm haal je een duurzame en veelzijdige pan in huis waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Pluspunten
  • Met een diameter van 28 centimeter kun je grote stukken vlees bakken. De Tefal Thermo-Signal stip kleurt effen rood wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt. Dankzij de antiaanbaklaag heb je weinig olie of boter nodig tijdens het bakken.

Minpunten
  • De pan kan niet in de vaatwasser worden gereinigd, maar moet met de hand worden schoongemaakt.

Veelgestelde vragen over de Tefal Resource Koekenpan 28 cm

De Tefal Resource Koekenpan 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Tefal Resource Koekenpan 28 cm is gemaakt van Aluminium.

De Tefal Resource Koekenpan 28 cm weegt 2,5 kg. 

De Tefal Resource Koekenpan 28 cm is een Losse pan.

De Tefal Resource Koekenpan 28 cm is van Middenklasse bouwkwaliteit.