1. bakken-braden
  2. Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 28 cm

Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 28 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

1 kg

Omschrijving van de Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 28 cm

De Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 28 cm is de ideale pan voor het bereiden van heerlijke maaltijden voor het hele gezin. Met een diameter van 28 cm biedt deze pan voldoende ruimte om maar liefst 5 hamburgers tegelijkertijd te bakken. Maar deze pan biedt meer dan alleen ruimte. Met zijn extra sterke antiaanbaklaag is deze pan tot wel 3 keer sterker dan de standaard antiaanbaklaag van andere Tefal koekenpannen. Hierdoor slijt de pan minder snel en hoef je minder olie of vet te gebruiken tijdens het bakken. Bovendien is de pan voorzien van de innovatieve Tefal Thermo-Signal, waardoor je altijd precies weet wanneer de pan de juiste temperatuur heeft bereikt. Hierdoor hoef je niet langer je hand boven de pan te houden om te controleren of deze warm genoeg is. Na het bakken is het schoonmaken van deze pan een fluitje van een cent. Je kunt hem namelijk eenvoudig met de hand afwassen, waardoor je de levensduur van de koekenpan verlengt. Kortom, met de Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 28 cm geniet je niet alleen van heerlijke gerechten, maar heb je ook een duurzaam en gebruiksvriendelijk kookgerei in handen.

Pluspunten
  • Met een diameter van 28 centimeter kun je 2 grote stukken vlees bakken. Tijdens het bakken heb je weinig olie of boter nodig, dankzij de antiaanbaklaag. De Tefal Thermo-Signal stip kleurt effen rood wanneer de juiste baktmperatuur is bereikt.

Minpunten
  • Aluminium behoudt warmte minder goed.

Veelgestelde vragen over de Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 28 cm

De Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 28 cm is gemaakt van Aluminium.

De Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 28 cm weegt 1 kg. 

De Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 28 cm is een Losse pan.

De Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 28 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.