1. bakken-braden
  2. BK Bourgogne Braadpan 28 cm Sunny Yellow

BK Bourgogne Braadpan 28 cm Sunny Yellow

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze BK Bourgogne Braadpan 28 cm Sunny Yellow is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties BK Bourgogne Braadpan 28 cm Sunny Yellow

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan 

Gietijzer

Gewicht

6,3 kg

Omschrijving van de BK Bourgogne Braadpan 28 cm Sunny Yellow

Met de BK Bourgogne Braadpan 28 cm Sunny Yellow maak je eenvoudig heerlijk mals stoofvlees of een pittige curry. Deze braadpan heeft een indrukwekkende inhoud van 6,7 liter, waardoor je genoeg stoofvlees kunt bereiden voor een groot gezelschap. Het duurzame gietijzer zorgt voor een uitstekende warmteverspreiding, waardoor je gerechten gelijkmatig kunt laten garen. Laat je hachée of een goed gevulde ratatouille langzaam sudderen en geniet van de rijke smaken die zich ontwikkelen. De BK Bourgogne Braadpan is voorzien van handige druipringen aan de binnenkant van de deksel, waardoor het opkomende vocht gelijkmatig over het gerecht wordt verspreid. Dit zorgt voor een extra smaakvol resultaat. En als je wacht op visite, maar je stoofpot is al klaar, kun je de pan gewoon in de oven zetten om het eten warm te houden. Na het eten hoef je je geen zorgen te maken over de afwas, want deze braadpan is vaatwasmachinebestendig. Dus plof lekker op de bank en geniet van je maaltijd, wetende dat de BK Bourgogne Braadpan 28 cm Sunny Yellow je leven een stukje gemakkelijker maakt.

Pluspunten
  • De druipringen in de deksel zorgen ervoor dat het vocht gelijkmatig verdeeld wordt in de pan, waardoor je gerecht heerlijk mals blijft. De braadpan is geschikt voor alle soorten warmtebronnen, inclusief inductie, en kan veilig gebruikt worden in de oven tot 230 graden Celsius. Gietijzer is een duurzaam materiaal dat een leven lang meegaat.

Minpunten
  • Een gietijzeren pan is vrij zwaar en wordt minder gemakkelijk verplaatst dan een aluminium pan.

Veelgestelde vragen over de BK Bourgogne Braadpan 28 cm Sunny Yellow

De BK Bourgogne Braadpan 28 cm Sunny Yellow is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de BK Bourgogne Braadpan 28 cm Sunny Yellow is gemaakt van Gietijzer.

De BK Bourgogne Braadpan 28 cm Sunny Yellow weegt 6,3 kg. 

De BK Bourgogne Braadpan 28 cm Sunny Yellow is een Losse pan.

De BK Bourgogne Braadpan 28 cm Sunny Yellow is van Middenklasse bouwkwaliteit.