1. bakken-braden
  2. BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Grillpan 28 cm

BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Grillpan 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Grillpan 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Grillpan 28 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

1,37 kg

Omschrijving van de BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Grillpan 28 cm

Met de BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Grillpan 28 cm heb je de perfecte set in huis om heerlijke gerechten te bereiden. Deze set bestaat uit drie keramische bakpannen die geschikt zijn voor verschillende bereidingen. In de koekenpannen bak je moeiteloos aardappelen en vlees, terwijl de grillpan ideaal is voor het grillen van hamburgers, zodat ze die karakteristieke grillstrepen krijgen. De pannen uit de Balans serie zijn voorzien van een sterke keramische baklaag, waardoor je ingrediënten sneller en heter kunt bakken. Hierdoor blijven de vitamines en smaak optimaal behouden. Bovendien zijn de pannen geschikt voor alle warmtebronnen, waardoor je ze kunt gebruiken op gas, elektrisch, keramisch en zelfs op inductie. Niet alleen zijn deze pannen veelzijdig in gebruik, ze zijn ook nog eens praktisch in onderhoud. Na gebruik kun je de pannen namelijk eenvoudig reinigen in de vaatwasser. Daarnaast zijn ze ook ovenbestendig tot een temperatuur van 160 graden Celsius. Hierdoor kun je gerechten langer warm houden, ideaal wanneer je bezoek wat later arriveert. Met de BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Grillpan 28 cm haal je dus niet alleen kwalitatieve pannen in huis, maar ook een stukje gemak en veelzijdigheid in de keuken.

Pluspunten
  • In deze pannenset is ook een grillpan inbegrepen, zodat je stukken vlees met de herkenbare grillstrepen kunt grillen. De keramische coating kan hoge temperaturen aan, waardoor je ingrediënten snel en krokant kunt bakken. De bakpannen zijn geschikt voor alle soorten warmtebronnen, inclusief inductie en kunnen in de oven worden gebruikt tot een temperatuur van 160 graden Celsius.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een bouwkwaliteit van basisklasse, waardoor ze sneller slijten en minder stevig zijn vergeleken met pannen uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Grillpan 28 cm

De BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Grillpan 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Grillpan 28 cm is gemaakt van Aluminium.

De BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Grillpan 28 cm weegt 1,37 kg. 

De BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Grillpan 28 cm is een Losse pan.

De BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Grillpan 28 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.

Bekijk nog meer pannen