1. bakken-braden
  2. GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Wokpan 28 cm

GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Wokpan 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Wokpan 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Wokpan 28 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

1,48 kg

Omschrijving van de GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Wokpan 28 cm

Met de GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Wokpan 28 cm haal je niet alleen een, maar direct drie bakpannen in huis. Deze set is perfect voor degenen die graag experimenteren in de keuken en een breed scala aan gerechten willen bereiden. Met de twee koekenpannen kun je heerlijke aardappelen en sappig vlees bereiden, terwijl je met de wokpan knapperige groenten kunt roerbakken. Wat deze pannen echt bijzonder maakt, is hun sterke keramische baklaag. Dit betekent dat je op hoge temperaturen kunt koken zonder je zorgen te hoeven maken over krassen. Bovendien zorgt deze laag ervoor dat de pannen langer meegaan en je sneller kunt koken. Dankzij de rechte, hoge bakranden is het ook gemakkelijker om ingrediënten om te scheppen. Deze pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie, en kunnen zelfs in de oven worden gebruikt tot een temperatuur van 220 graden Celsius. Na het bakken hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken, want de pannen zijn vaatwasmachinebestendig. Met de GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Wokpan 28 cm haal je niet alleen kwaliteitspannen in huis, maar ook een veelzijdige en praktische set die je keukengerei naar een hoger niveau tilt.

Pluspunten
  • In deze set pannen zit ook een wokpan, zodat je vlees en groenten kunt roerbakken. De keramische coating is geschikt voor hoge temperaturen, zodat je ingrediënten snel knapperig kunt bakken. Een pan van aluminium is lichtgewicht en hierdoor eenvoudig te verplaatsen.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een bouwkwaliteit van het basisklasse, waardoor ze sneller verslijten en minder stevig zijn dan pannen van het midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Wokpan 28 cm

De GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Wokpan 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Wokpan 28 cm is gemaakt van Aluminium.

De GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Wokpan 28 cm weegt 1,48 kg. 

De GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Wokpan 28 cm is een Losse pan.

De GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Wokpan 28 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.