1. bakken-braden
  2. Tefal Unlimited Wokpan 28 cm

Tefal Unlimited Wokpan 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Tefal Unlimited Wokpan 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Tefal Unlimited Wokpan 28 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

1,1 kg

Omschrijving van de Tefal Unlimited Wokpan 28 cm

Met de Tefal Unlimited Wokpan 28 cm bereid je moeiteloos heerlijke roerbakschotels, zonder dat je veel olie of boter nodig hebt. Deze hoogwaardige pan is een duurzame aanwinst voor elke keuken. Dankzij de titanium coating blijven ingrediënten niet plakken en hoef je je geen zorgen te maken over krassen. De Tefal Unlimited Wokpan is niet alleen praktisch, maar ook slim ontworpen. De Thermo-Signal stip in het midden van de pan kleurt effen rood wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt. Zo weet je precies wanneer je kunt beginnen met koken! Bovendien zorgt deze wokpan voor een gelijkmatige warmteverdeling, waardoor je gerechten perfect worden bereid. Om de levensduur van de Tefal Unlimited Wokpan te verlengen, raden we aan om de pan met de hand af te wassen. Zo blijft de titanium coating in optimale conditie en kun je nog jarenlang genieten van dit kwaliteitsproduct. Met een diameter van 28 cm biedt deze wokpan voldoende ruimte om grote maaltijden te bereiden. Haal de Tefal Unlimited Wokpan in huis en ontdek de eindeloze mogelijkheden van gezond en smaakvol koken!

Pluspunten
  • De Tefal Thermo-Signal stip kleurt volledig rood wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt. Door de titanium coating is de pan zeer bestand tegen krassen. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan in de oven tot 175 graden Celsius worden gebruikt.

Minpunten
  • Het plastic handvat is minder stevig dan roestvrij staal en kan smelten.

Veelgestelde vragen over de Tefal Unlimited Wokpan 28 cm

De Tefal Unlimited Wokpan 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Tefal Unlimited Wokpan 28 cm is gemaakt van Aluminium.

De Tefal Unlimited Wokpan 28 cm weegt 1,1 kg. 

De Tefal Unlimited Wokpan 28 cm is een Losse pan.

De Tefal Unlimited Wokpan 28 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.