1. bakken-braden
  2. Tefal Unlimited Koekenpannenset 24 + 28 cm

Tefal Unlimited Koekenpannenset 24 + 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Tefal Unlimited Koekenpannenset 24 + 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Tefal Unlimited Koekenpannenset 24 + 28 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

1,2 kg

Omschrijving van de Tefal Unlimited Koekenpannenset 24 + 28 cm

Met de Tefal Unlimited Koekenpannenset 24 + 28 cm haal je een sterke en duurzame pannenset in huis. Deze set is perfect voor iedereen die graag langdurig gebruik wil maken van hoogwaardige kookgerei. De pannen zijn voorzien van een titanium coating, waardoor je ingrediënten niet aan de bodem blijven plakken en je je geen zorgen hoeft te maken over krassen. De set bestaat uit twee koekenpannen, een van 24 centimeter en een van 28 centimeter. De pan met een diameter van 24 centimeter is ideaal voor het bereiden van bijvoorbeeld 3 porties heerlijk knapperige aardappeltjes. De pan van 28 centimeter is perfect voor het bakken van grote stukken vlees of vis. Daarnaast beschikt deze pannenset over een handige Thermo-Signal die effen rood kleurt wanneer de pan de juiste baktemperatuur heeft bereikt. Zo weet je altijd precies wanneer je kunt beginnen met koken. Om ervoor te zorgen dat je nog langer van deze pannen kunt genieten, raden wij aan om ze met de hand af te wassen. Op deze manier blijven ze in optimale conditie en gaan ze nog langer mee. Kies voor de Tefal Unlimited Koekenpannenset 24 + 28 cm en maak van koken een ware beleving!

Pluspunten
  • De Tefal Thermo-Signal stip wordt effen rood wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt. De bakpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kunnen worden gebruikt in de oven tot 175 graden Celsius. Dankzij de antiaanbaklaag is er weinig olie of boter nodig tijdens het bakken.

Minpunten
  • Aluminium heeft een minder goede warmtebehoudende eigenschap.

Veelgestelde vragen over de Tefal Unlimited Koekenpannenset 24 + 28 cm

De Tefal Unlimited Koekenpannenset 24 + 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Tefal Unlimited Koekenpannenset 24 + 28 cm is gemaakt van Aluminium.

De Tefal Unlimited Koekenpannenset 24 + 28 cm weegt 1,2 kg. 

De Tefal Unlimited Koekenpannenset 24 + 28 cm is een Losse pan.

De Tefal Unlimited Koekenpannenset 24 + 28 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.