1. bakken-braden
  2. Tefal Hard Titanium Pro Wokpan 28 cm

Tefal Hard Titanium Pro Wokpan 28 cm

5/5

Als je graag in de keuken staat wil je goeie kwaliteit pannen en pannensets om de lekkerste maaltijden mee te bereiden. Een wokpan, een grilpan en ook zeker een koekenpan zijn must haves voor elke kok. 
Deze Tefal Hard Titanium Pro Wokpan 28 cm is wellicht een goede aanvulling op je huidige pannenset of de perfecte pan of pannenset voor het vervangen van je huidige pannen. Lees verder voor alle specificaties.

Specificaties Tefal Hard Titanium Pro Wokpan 28 cm

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan 

Aluminium

Gewicht

1,2 kg

Omschrijving van de Tefal Hard Titanium Pro Wokpan 28 cm

Met de Tefal Hard Titanium Pro Wokpan 28 cm bereid je moeiteloos heerlijke roerbakgerechten met minder olie of boter, dankzij de innovatieve extra baklaag. Deze speciale baklaag is maar liefst 3 keer sterker dan de standaard antiaanbaklaag van andere Tefal wokpannen, waardoor krassen worden voorkomen en de pan veel langer meegaat. Bovendien hoef je niet langer je hand boven de pan te houden om te controleren of de juiste temperatuur is bereikt, dankzij de unieke Tefal Thermo-Signal stip die rood kleurt wanneer de pan klaar is voor gebruik. De Tefal Hard Titanium Pro Wokpan 28 cm is niet alleen functioneel, maar ook zeer praktisch. Na het bereiden van je heerlijke gerechten kun je de pan eenvoudig met de hand afwassen, wat de levensduur van de pan verlengt. De wokpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en heeft een comfortabele handgreep die niet warm wordt tijdens het koken. De diameter van 28 cm biedt voldoende ruimte om grote hoeveelheden voedsel te bereiden, ideaal voor gezellige diners met familie en vrienden. Kortom, de Tefal Hard Titanium Pro Wokpan 28 cm is een onmisbaar keukenaccessoire voor iedereen die van heerlijke, gezonde roerbakgerechten houdt.

Pluspunten
  • Een pan met een titanium coating is zeer duurzaam, waardoor deze minder snel slijt dan een pan met een standaard antiaanbaklaag. De Tefal Thermo-Signal kleurt volledig rood wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt. Dankzij de antiaanbaklaag heb je weinig olie of boter nodig tijdens het bakken.

Minpunten
  • Aluminium heeft een minder goede warmte-isolatie.

Veelgestelde vragen over de Tefal Hard Titanium Pro Wokpan 28 cm

De Tefal Hard Titanium Pro Wokpan 28 cm is geschikt voor koken op de volgende warmtebronnen:
Inductie: Ja
Keramisch: Ja
Gas: Ja
Elektrisch: Ja.

De basis van de Tefal Hard Titanium Pro Wokpan 28 cm is gemaakt van Aluminium.

De Tefal Hard Titanium Pro Wokpan 28 cm weegt 1,2 kg. 

De Tefal Hard Titanium Pro Wokpan 28 cm is een Losse pan.

De Tefal Hard Titanium Pro Wokpan 28 cm is van Basisklasse bouwkwaliteit.